АОД пећ

АОД пећ (пећ за декарбуризацију аргоновог кисеоника) опрема за прочишћавање рафинирања аргона кисеоником. Облик је сличан облику претварача.
Метода АОД пећи (тј. Декарбуризација аргоновог кисеоника) је напреднија технологија за рафинирање нерђајућег челика. Корисни модел има предности једноставне опреме, практичног рада, снажне прилагодљивости, малих улагања и ниских трошкова производње, а широко се користи.
Пећ за рафинирање

Пећ за рафинирање је талилна опрема у индустрији вруће прераде, а најчешће се користи у топионици за завршну деоксидацију и легирање растаљеног челика у обојеној металургији. Уређај који се користи за рафинирање уклањања грубог метала у металургији обојене или челике.
Постоје различите класификације у зависности од сврхе топљења. Главна производна опрема је пећ за рафинирање РХ и пећ за рафинирање ЛФ.
Вакуум пећ

Вакуум пећ, то јест вакуум систем у специфичном простору шупљине пећи, део шупљине пећи се празни, тако да је притисак у шупљини пећи мањи од стандардног атмосферског притиска. Простор унутар пећне коморе је, дакле, у вакум стању, а то је вакуум пећ. Користи се углавном за топљење вакуума, отплињавање, жарење електричних вакуумских делова, лемљење металних делова и заваривање керамичким металима.
Пећ за топљење са електрослагом

Електрослачна пећ за топљење је електрична пећна направа која рафинира одређене челике или легуре користећи методу заштите шљаке од ваздуха. Преливање електрослагом се углавном врши под атмосферским притиском, а вакуумске јединице се такође могу конфигурирати за рафинирање вакуума по потреби.
Метода електроплаштања је једноставна и лака за контролу, а челични ингот је сабијен, а квалитет површине добар.
Машина за љуштење

Машина за љуштење углавном користи технологију резања вртложним ветром да би се постигло брзо љуштење спољне површине округлог челика, како би се побољшао квалитет производа од округлог челика. Може да уклони оксидни слој и недостатке производа у процесу прераде, тако да се квалитет производа може побољшати како би се задовољиле потребе различите производње.
Чекића машина

Машина за чекић је најчешће коришћена врста опреме за ковање. Машиница чекића је машина коју баца тежак чекић или је обрађује спољна сила да би изазвала кретање велике брзине да би се створила кинетичка енергија која би радила на празном слоју и изазвала пластичну деформацију.
Машина за чекић има једноставну структуру и добру прилагодљивост процеса. Данас је то главна опрема за производњу ковања.
Хемијска анализа

Хемијска анализа метала углавном пружа предузећу тачне информације о металним материјалима. Анализом хемијског састава можемо брзо одредити различите компоненте у производу, помоћи нам да идентификујемо материјале, компоненте и садржаје, осигурамо да сировине испуњавају захтеве за састав, помогнемо фабрици у контроли квалитета материјала и смањимо проблеме са квалитетом производа.
Физичка анализа

Отпорност металних материјала на оштећења под оптерећењем назива се механичким својствима. Примењена својства оптерећења су различита, а механичка својства потребна за металне материјале такође ће бити различита.
Наша фабрика пружа физичку анализу како би се осигурало да сва механичка својства производа могу да испуњавају све врсте стандардних система и да испуњавају захтеве купаца за механичким својствима производа.