904Л Стаинлесс Стеел Схеет / плате

904Л Стаинлесс Стеел Схеет / плате
Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu
Уз богато искуство и стручност, Беалл Индустри Гроуп је један од водећих произвођача и добављача од нерђајућег челика од нерђајућег челика од 904л. Имамо стотине висококвалификованих радника на услузи. Молимо вас да будете сигурни да бисте добили с конкуренцијом 904л лима / плоча од нерђајућег челика за продају са нама.

Лист од нерђајућег челика 904Л / Н08904 представља високу отпорност на корозију у широком спектру процесних окружења. . Ми држимо око 5000-10000 метричких тона нерђајућег челика на залихама месечно. Као један од највећих носилаца акција у Кини, пружамо најбоље цене, квалитет, подршку и брзо време испоруке

904Л (УНС Н08904) легура од нерђајућег челика је супер аустенитни нерђајући челик који је дизајниран за умјерену до високу отпорност на корозију у широком опсегу процесних окружења. Комбинација високог садржаја хрома и никла, заједно са додатком молибдена и бакра, обезбеђује добру и одличну отпорност на корозију.

Са својом високо легираном хемијом - 25% никлом и 4,5% молибденом, 904Л обезбеђује отпорност на отпорност на корозију, отпорност на корозију и отпорност на корозију изнад 316Л и 317Л молибдена побољшаних нерђајућих челика.

Аллои 904Л је првобитно био развијен да издржи околину која садржи разређену сумпорну киселину. Такође нуди добру отпорност на остале неорганске киселине, као што је врућа фосфорна киселина, као и већина органских киселина.


Istraga