Tee nerđajući čelik

Ćaskanje sada
Detalji o proizvodu

Ako planirate da kupite inoxa tee Kina od profesionalnih inoxa tee, inox tee proizvođači Kina i dobavljači Kinu, slobodno se obratite bitiu najboljem grupa delatnosti, opremljeni produktivan fabrika, mi smo uvek na usluzi.

Blef lulu je vrsta lulu probu dizajniran za pridruživanje cevi. S t-ijem lulu, vodoinstalater možete kombinovati ili razdelite protok dva odvojena cevi. Generalno, blef standardne cevi se koristi da se pridruži cevi od istog prečnika. Međutim, na majici možete koristiti i da se pridruži cevi od dijametara kada se uključuje u reduktor. Nam lulu tees možete izvršiti na širok spektar materijala u skladu sa potrebama različitih aplikacija. Pored toga, da bi zadovoljio uslove za međunarodne kupce, napravljeno prema širok spektar standardima, tako kao ASME, DIN, JIS, sr, itd.

U ponudi imamo sanitarne armature, sanitarne armature od nerđajućeg čelika i inoxa Tube fitinga koji se proizvode pomoću Optimalni kvalitet nerđajući čelik. Nam široku lepezu sanitarne inoxa tee je poznat među kupca zbog svojih Zatezna čvrstoća. Fiting za tubu ovih čelika u raznim ocene i završi sa prema potrebama.

Tehničke karakteristike:
1.size: DN25-DN100, 1"-4"
2.Standards: ISO, IDF, DIN, SMS, 3A
3.material: SUS304, SUS316L
4. Filtracija preciznost: 0.45 0.10, 0.65, 1.0, 3.0, 5.0, 10.0 (μm)
5 filter materijal: Politetrafluoroetilen (PTFE), polipropilena (PP), polyether sulphone (PES/PS), PVDF (PVDF), najlon (N6, N66), mešanje dobro (CN - CA)
6 radi temperatura: < 125
7 filtriranje količina: 1-14. (a)
8. povezivanje obrazaca: zavarivanje, paprat, nit, PRIRUBNICE
Tek je 9 zaptivanje materijal: EPDM, FPM
Vrste:
BS vuci Tee
SMS Tee
3A Tee
Stega Tee
Površina:
Unutar izroniti tretman: Ra≤0.8μm/1.6μm
Spoljni Površinska zaštita: Ra≤0.8μm/1.6μm
Aplikacija:
Ultra-čista vodu i filtriranje; Ultra čista elektronski hemijskog rešenja filtriranje; Fermentacija tenk tenkova, sastojci konzerve, sterilni auspuh, uvala Filtracija; Elektronski industrijski visoke čistoće gasova filtriranja

Istraga